2014 ©

2014 © KNBB

KNBB Opleidingen is mede mogelijk gemaakt door:

Welkom

Nederland is op biljartgebied toonaangevend in de wereld. Ons land behoort zowel in Pool, Driebanden, Biljart Artistiek als de klassieke spelsoorten binnen

het Carambole  tot de wereldtop. In het Snooker moeten we helaas constateren dat de afstand tot de professionals, voornamelijk  uit het Verenigd Koninkrijk,

vrij groot is.

 

De KNBB ziet een goede opleidingsstructuur als een van de primaire taken van de biljartbond. Talentherkenning en talentontwikkeling zijn hierbij de belangrijkste aandachtsgebieden.

 

De KNBB heeft instructeuropleidingen ontwikkeld om het gat op te vangen tussen beginnend biljarter en nationaal talent. Ook is er in Sporteronline een partner gevonden om opleidingen te verbinden via het talentvolgsysteem en data te verzamelen om de kwaliteit van de opleidingen te verhogen.

 

Biljartinstructeur A

De cursus Biljartinstructeur A leidt op tot trainer op districtsniveau. De A-instructeurs vormen het fundament van de biljartopleiding binnen de KNBB.                INSCHRIJVING IS GEOPEND

Opleidingen

Past knbbopleidingen.nl goed bij u of uw bedrijf?

 

Of u nu geïnteresseerd bent in het sponsoren van een nationale selectie of uw bedrijfsnaam te verbinden aan een (scholen)competitie?  

De KNBB is op zoek naar enthousiaste partners die zich verbonden voelen met de biljartsport. Er zijn mogelijkheden genoeg. Neem contact op en leg uw ideeën voor.

 

Bij de KNBB zeggen we: Samen biljarten geeft meer effect!

Partners

Wil je graag een erkende trainer worden? Kijk bij opleidingen welke mogelijkheden er zijn en schrijf je in. Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

 

De KNBB is niet alleen op zoek naar toptrainers voor de nationale selecties, maar juist naar de enthousiaste biljarter die graag zijn of haar passie over wil brengen op beginnende spelers.

 

Biljartinstructeur B

De cursus Biljartinstructeur B leidt op tot trainer op verenigingsniveau. De B-instructeurs vormen het fundament van de biljartopleiding binnen de KNBB. INSCHRIJVING IS GEOPEND

Pool instructeur Regionaal

De cursus Poolinstructeur Regionaal leidt op tot trainer op regionaalniveau. Geef interesse op!

Zoek je een biljartinstructeur!

Klk dan hier voor alle geexamineerde A en B instructeurs.